Utbildning för mätinstrument

”Det spelar ingen roll hur bra ett mätinstrument är om ingen vet hur man använder det”

En utbildning för mätinstrument är oftast en av de viktigaste punkterna för att få ut det mesta av er investering och mätinstrument. Därför erbjuder vi på Promet Precision två olika utbildningar.

I samband med utbildningen får personalen ta del av den kunskap som krävs för att hantera maskinen på ett korrekt sätt utan fel och misstag.

För att ni som kund ska kunna bruka er nya investering till fullo rekommenderar vi en utbildning för mätinstrument med oss.

Genom en skräddarsydd utbildning enligt era önskemål så erbjuder vi grundutbildning och fördjupnings utbildning. Ni som kund får en uppfattning om ert mätinstrument och lär er mer genom att förstå grunderna för mjukvaran och hantera ert mätinstrument.

Grundutbildningen går igenom grunderna för ert nya mätinstrument medans en fördjupningsutbildning går in på mer avancerade delar. Det är rekommenderat att ni har undergått grundutbildningen innan ni väljer fördjupningen.

utbildning för mätinstrument

Flexibilitet & sammanfattning

Vi är flexibla och vi kan erbjuda er utbildning på plats hos er som kund eller hos oss i Eskilstuna. Sker utbildningen hos oss förutsätter vi att vi har det specifika instrumentet på lager.

En sammanfattning av några fördelar som vi kan erbjuda er som företag när ni väljer att undergå en utbildning hos oss är följande:

  • Ökad förståelse för ert instrument.
  • Mindre risk för misstag eller fel under mätning eller användning av ert nya mätinstrument.
  • Ni som företag sparar tid vilket leder till kortare ledtid till era kunder när ni undergår utbildningen. samt att personalen inte behöver lära sig på egen hand.
  • Utbildning på plats antingen hos oss eller hos er som kund.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med oss?

Med över 20 års erfarenhet inom mätteknik kan vi hjälpa er med frågor och funderingar. Tveka inte att kontakta oss idag