Adam Ruppel Asbach

ADAM RUPPEL ASBACH

Adam Ruppel Asbach grundades 1946 och är en av de största tillverkarna av mätverktyg från Tyskland. Företaget är familjeägt och har i generationer tillverkat högkvalitativa precisionsdelar och mätutrustning. Dessutom är företagets produkter utrustade med den senaste test- och mätutrustningen. Många års erfarenhet skapar ett omfattande tekniskt kunnande, vilket har gjort att de har stora kunskaper inom alltifrån att bygga prototyper och massproducera verktyg. Dessutom kan de genom sin ARA kvalitetssäkring garantera att deras produkter uppfyller de europeiska kvalitetskraven.

Återförsäljare

Som stolt återförsäljare av tyska Adam Ruppel Asbach kan vi tillhandahålla produkter ur företagets stora katalog av högkvalitativa mätutrustning. Vi kan därför erbjuda produkter som håltolkar, inställningsringar, haktolkar, kilspårstolkar, gängtolkar, gängringar och måttpinnar, till våra kunder med högsta precision och kvalitet. Vi kan även erbjuda precisionsdelar med legotillverkning från ritningar. Det gör de möjligt för företaget att kunna anpassa komponenter till komplexa geometrier. Dessutom kan ARA tillverka verktyg i stora serier, samt även erbjuda möjligheten att specialtillverka komponenter.

Som återförsäljare av ARA kan vi erbjuda viktiga verktyg för tillverkningsindustrin. Efter många års erfarenhet erhåller dessa produkter även en hög kvalitet, vilket vi stolt kan erbjuda genom vårt samarbete. Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning.

Adam Ruppel Asbach