Utbildning för mätinstrument

”Det spelar ingen roll hur bra ett mätinstrument är om ingen vet hur man använder det”

Hos oss på Promet Precision är vi experter på utbildning av mätinstrument. Utbildningen är en avgörande faktor för att kunna dra maximal nytta av er investering. Under utbildningen får ni ta del av den kunskap som krävs för att hantera eran mätutrustning på ett korrekt sätt.

Genom att delta i en utbildning för mätinstrument kan ni säkerställa att ni maximerar utnyttjandet av er nya investering. Dessutom får ni tillgång till den kunskapen ni behöver för att optimera eran användning av er mätutrustning. Genom utbildningen får ni en solid grund och ökar er kompetens, vilket i sin tur leder till ökad precision och effektivitet i era mätningar. Dessutom ger utbildningen er möjlighet att förstå instrumentet vilket minskar risken för fel och misstag.

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar som vi kan anpassa efter era specifika behov och önskemål. Hos oss finns både grundläggande och fördjupande utbildningar för att ge er en heltäckande förståelse för ert mätinstrument samt för att hjälpa er att bemästra mjukvaran och hantera er mätmaskin på bästa sätt.

utbildning

Flexibilitet & sammanfattning

Vi är flexibla och kan erbjuda er både utbildning på plats hos er som kund eller hos oss i Eskilstuna. Sker utbildningen hos oss förutsätter detta dock, att vi har det specifika instrumentet på lager.

En sammanfattning av några fördelar som vi kan erbjuda er som företag när ni väljer att undergå en utbildning hos oss är följande:

  • Ökad förståelse för ert instrument.
  • Mindre risk för misstag eller fel under mätning eller användning av ert nya mätinstrument.
  • Ni som företag sparar tid vilket leder till kortare ledtid till era kunder när ni undergår utbildningen samt att personalen inte behöver lära sig på egen hand.
  • Utbildning på plats antingen hos oss eller hos er som kund.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med oss?

Med över 20 års erfarenhet inom mätteknik kan vi hjälpa er med frågor och funderingar. Tveka inte att kontakta oss idag