Elektrophysik

ELEKTROPHYSIK

ElektroPhysik tog sin början år 1947 i Tyskland och banade väg inom oförstörande beläggningstjockleksmätning. Sedan dess har de fortsatt att vara en oumbärlig partner för nationella och internationella standardiseringskommittéer, forskningsinstitut och universitet. Dessutom driver företaget aktivt innovation inom branschen och erbjuder en omfattande portfölj av precisionsmätinstrument. Med ElektroPhysiks verktyg är du redo att sätta ny standard för mätning och ta steget in i en värld av precision och framåtanda.

Återförsäljare

På Promet Precision är vi stolta över att vara återförsäljare av ElektroPhysik, en världsledande tillverkare av högkvalitativa mätinstrument. Med över 70 års erfarenhet och expertis inom sitt område erbjuder de innovativa och pålitliga mätinstrument för en mängd olika tillämpningar. Våra kunder kan vara trygga i att deras investeringar kommer att vara långvariga. Eftersom vi alltid erbjuder 10 års reparationsservice och en kvalitetsgaranti under de första 12 månaderna.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision och strävar alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge dig överlägsen kvalitet och prestanda. Ge dig själv möjligheten att utforska en värld av pålitliga mätinstrument och upptäck de spännande möjligheterna med våra produkter.