fisso

FISSO

Fisso, den schweiziska tillverkaren med expertis inom industriella och medicinska produkter, har gjort sig känt för att leverera innovativa lösningar. Genom att skapa högkvalitativa produkter för mätare, optik och video bidrar dem till innovativa lösningar. Dessutom utvecklar, producerar och monterar de sina produkter med precision i Schweiz, med hjälp av toppmoderna produktionsmaskiner. Genom att tillverka varje del i sin egen anläggning i Zürich uppfyller dem höga kvalitetsstandarder. Med deras produkter får du tillförlitliga och kraftfulla lösningar som möter dina specifika behov och driver din verksamhet framåt.

Återförsäljare

På Promet Precision är vi stolta återförsäljare av Fisso, en världsledande innovatör av högkvalitativa produkter. Med över 40 års erfarenhet har de kontinuerligt utvecklat innovativa produkter och flexibla lösningar. Våra kunder kan vara trygga i att deras investeringar i dessa produkter kommer att vara långvariga - eftersom vi alltid ser till att produkterna som vi erbjuder har en hög standard.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision och strävar alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge dig överlägsen kvalitet och prestanda. Ge dig själv möjligheten att utforska en värld av pålitliga mätinstrument och upptäck de spännande möjligheterna med våra produkter.

fisso