Frenco

FRENCO

Frenco, en ledande leverantör baserad i Tyskland, är specialiserade på tillverkning av verktyg för precisionsmätning av kuggar och splines. Sedan företagets grundande år 1978 har de kontinuerligt producerat högkvalitativa kuggmätare och splinestolkar. Genom sin expertis och omfattande kunskap inom området har de utvecklat dessa precisionsverktyg med extremt snäva toleranser. Dessutom har företaget har alltid fokus på kvalitet och kundorientering. De strävar efter att leverera en konsekvent hög kvalitet och tillfredsställa sina kunders behov på bästa möjliga sätt. Dessutom är de väl medvetna om vikten av flexibilitet och kontinuerlig förbättring, vilket återspeglas tydligt i deras slogan: "pure perfection".

Stolt återförsäljare

Promet Precision är stolt återförsäljare av tyska Frenco, vilket innebär att vi har möjligheten att tillhandahålla högkvalitativa produkter ur katalog. Som en pålitlig partner erbjuder vi innovativa och pålitliga verktyg för precisionsmätning, så att vi kan hjälpa dig att uppnå enastående resultat. Eftersom vi får ta del av deras breda sortiment kan du vara säker på att du får verktyg av högsta kvalitet för dina precisionsmätningsbehov.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Dessutom sätter vi en hög standard när det gäller kvalitet och precision. Vi strävar alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge dig överlägsen kvalitet och prestanda. Utforska en värld av pålitliga mätinstrument och upptäck de spännande möjligheterna med våra produkter.

Frenco