Helios Preisser

HELIOS PREISSER

Helios Preisser är en av de största leverantörerna i Tyskland och tillverkar utrustning inom metrologi och manuell mätteknik. De har ett en brett utbud med fler än 3500 högkvalitativa produkter. Dessutom erbjuder dom skräddarsydda lösningar, där dem anpassar deras produkter för att kunna lösa deras kunders individuella mätproblem. För dem är det viktigt att inte bara hitta vilken lösning som helst - de vill hitta lösningen för dig.

Återförsäljare

På Promet Precision är vi stolta återförsäljare av tyska Helios Preisser, vilket innebär att vi har möjligheten att tillhandahålla högkvalitativa produkter ur deras katalog. Som en pålitlig partner erbjuder vi innovativa och pålitliga verktyg för precisionsmätning, så att vi kan hjälpa dig att uppnå enastående resultat. Eftersom vi får ta del av deras breda sortiment kan du vara säker på att du får verktyg av högsta kvalitet för dina precisionsmätningsbehov.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Dessutom sätter vi en hög standard när det gäller kvalitet och precision. Vi strävar alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge dig överlägsen kvalitet och prestanda. Utforska en värld av pålitliga mätinstrument och upptäck de spännande möjligheterna med våra produkter.

Helios Preisser