Hexacon Messtechnik

HEXACON MESSTECHNIK

Hexacon Messtechnik är en tysk tillverkare som levererar mätspetsar för manuella och helautomatiska applikationer inom tillverkningsindustrin. Deras precisionsmäthuvuden, fasmäthuvuden, fassonder och insättningsmätinstrument är både tuffa och pålitliga. Dessutom uppfyller de högsta kvalitetskraven och standarderna. Sedan 1996 har de utvecklat produkter, vilket skapat en stor kompetens kring tekniska och produktionsteknisk utveckling. På så sätt kan de garantera perfekta mätproblemslösningar.

Återförsäljare

Promets samarbete med tyska Hexacon Messtechnik tillåter oss att tillhandahålla produkter ur företagets katalog av högkvalitativ mätutrustning. I vårt sortiment finner du deras produkter som, mätspetsar och mätklockor. Sedan 1996 har de etablerat sig som en stark leverantör. Dessutom representerar varumärket precisa och hållbara produkter. Deras produkter har en hög mätnogrannhet och långlivslängd, vilket gör det vill ett god investering, som kommer hålla i många år framöver.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision och strävar alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge dig överlägsen kvalitet och prestanda. Ge dig själv möjligheten att utforska en värld av pålitliga mätinstrument och upptäck de spännande möjligheterna med våra produkter.

Hexacon Messtechnik