Itaca

ITACA

ITACA är en av de största leverantörerna i Tyskland och tillverkar utrustning inom metrologi. De har en en bred katalog tillhandahåller man över 3500 produkter, som de byggt upp under de senaste 20 åren. Dessutom har de tagit en stark roll av att utveckla marknaden. Genom att skapa en egen linje av mättekniktjänster, samtidigt som de satsat på utveckling och forskning inom området. Därför kan du få uppleva den bästa material och bearbetnings kvalitén på deras produkter.

Återförsäljare

På Promet Precisions är vi stolta över vårt samarbete med Itaca, som tillåter oss att tillhandahålla produkter ur företagets stora katalog av högkvalitativa mätutrustning. Våra kunder har möjlighet av att ta del av deras FlexGauge serie, som erbjuder en höghastighetsmätning och en flexibel programvara. Sedan 1932 har dem etablerat sig till en innovatör på marknaden. Deras kunder har uppskattat deras produkter runt om i världen!

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

Itaca