Käfer

KÄFER

KÄFER tillverkar utrustning som mätklockor, vippindikatorer, sågskränkmätur, tjockleksmätare, mätspetsar med en mångårig erfarenhet och tysk kvalitet. Genom dem en mångårig expertis har de skapat innovativa produkter inom design, tillverkning och kvalitetskontroll. Dessutom tillverkar dem även special- mätklockor och mätspetsar, så att våra kunder kan få sina specifika behov fyllda. Med flera 100 anställda, erhåller de den kompetensen som behövs för att hålla en genomgående kvalitet, i såväl produktion, underhåll och utveckling. Därför kan du alltid lita på att dessa produkter håller vad de lovar.

Återförsäljare

På Promet Precisions är vi stolta över vårt samarbete med tyska Käfer Messuhrenfabrik, som tillåter oss att tillhandahålla produkter ur företagets stora katalog av högkvalitativa mätutrustning. Våra kunder har möjlighet av att ta del bland annat mätklockor, vippindikatorer, sågskränkmätur, tjockleksmätare och mätspetsar. Sedan 1932 har dem etablerat sig till en av de största oberoende tillverkarna av mätklockor i Europa.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

Käfer