Kroeplin

KROEPLIN

Kroeplin levererar innovativa precisionsinstrument för exakt mätning av djup, dimensioner och mycket mer. Sedan 1883 har företaget gått från ett litet företag inom urmakeri till att tillverka högspecialiserade produkter, till kunder runt om i världen. Dessutom har de ett starkt fokus på hållbarhet, med fokus på innovativa lösningar, kundnärhet och lateralt tänkande.

 

 

Återförsäljare

På Promet Precision är vi stolta över att vara återförsäljare av Kroeplin. Därför kan du erbjuda våra kunder lätthanterliga och beprövade mekaniska/elektroniska längdmätinstrument för invändig och utvändig mätning. Dessa kan du använda för att mäta bl a spår och hål i material som glas, trä, gummi men även mycket mera. Sedan 1883 har deras instrument används hos flertalet industrier och hjälpt kunder runt om i världen. Dessutom konstruerar och tillverkar dem även specialinstrument, vilket gör att våra kunder kan få sina specifika behov uppfylla.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.