Microbas

MICROBAS

Microbas Precision AB är en av ett svenskt företag med rötterna i Hässleholm. Med mer än 60 års erfarenhet har de blivit en global ledare inom precisionslappning och bearbetning. De arbetar med både maskinell och manuell lappning, där de erbjuder en hög nogrannhet anpassade efter eran geometri. Dessutom erbjuder de innovativa produkter, där de tillsammans med andra företag utvecklar nya tekniska revolutioner. Hos oss kan du ta del av deras högkvalitativa utbud, och erfara deras produkter i världsklass.

Återförsäljare

På Promet Precision är vi stolta återförsäljare av Microbas, som tillverkar produkter av bland annat diabas, granit och keramer. Hos oss kan du ta del av deras sortimentet med planskivor, precisionsvinklar, vinkelhyllor, stativ och uppläggningsbockar för planskivor. Dessutom utför även dem renovering och kalibrering av befintliga planskivor till deras kunder.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

Microbas