Schut

SCHUT

Schut är en internationell organisation med flera kontor spridda över Europa. Deras främsta fokus är på utveckling, produktion, service och försäljning av mätinstrument och system. De har producerat och utvecklat produkter som 3D CNS-koordinationsmätarna DeMeet och produktionsfixtursystem. Med hjälp av deras produkter kan de erbjuda kunder runt om i världen teknisk kompetens som hjälper deras företag uppnå en hög precision. Dessutom har de en ISO9001-205 certifiering. Vilket gör att du kan försäkra dig om att du erhåller kvalitativa och nogranna produkter.

Återförsäljare

På Promet Precisions är vi stolta över vårat samarbete med Schut, som tillåter oss att tillhandahålla produkter ur företagets högkvalitativa katalog. Våra kunder har möjlighet att ta del av bland annat digitala mikrometrar och fixeringssystem. Sedan 1949 har de utvecklat högprecisionsverktyg, och innovativa lösningar till deras kunder.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

Schut