Schwenk

SCHWENK

Schwenk har efter 90 år i branschen gjort sig ett väletablerat namn inom branschen för precisionsmätningar. Som en av de äldsta tillverkarna, besitter de en hög kompetens inom branschen, och hjälper kunder runt om i världen uppnå högsta precision. Dessutom har de utvecklat produkter som internationellt satt stämpeln för intern jämförelsemätning, och högsta precision. Idag är företaget indelat i två olika delar, där de utvecklar fjädrar och mätordningar med högsta kvalitet.

Återförsäljare

På Promet Precision är vi stolta över vårt samarbete med tyska Schwenk, som tillåter oss att tillhandahålla produkter ur företagets katalog. Hos oss finner ni produkter som hålindikatorer och cirkometrar i vårt sortiment. Dessutom tillverkar de instrument för mätning av invändiga diametrar, spår, splines, kugg men även mycket mera. De kan även hjälpa kunder att utefter deras behov, genom att specialanpassade produkter efter deras specifika behov.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

Schwenk