Steinmeyer

STEINMEYER

Steinmeyer är en av våra leverantörer i Tyskland och tillverkar utrustning inom metrologi. Med en stor kunskap och erfarenhet inom branschen, erhåller de högsta standarden på deras produkter. Med kunder runt om i världen, erbjuder Steinmeyer hög precision, kvalitet, hållbarhet och innovation. Dessutom kan de både utveckla, tillverka och producera anpassade efter ditt specifika problem. Hos oss kan du ta del av deras högkvalitativa produkter, utforska vårt sortiment redan idag!

Återförsäljare

På Promet Precision är vi stolta över vårt samarbete med Steinmeyer, som tillåter oss att tillhandahålla produkter ur företagets stora katalog av högkvalitativa mätutrustning. Sedan 1878, har de tillverkat och utvecklat digitala och analoga mätinstrument med hög precision. Framförallt tillverkar de mikrometrar för utvändig och invändig mätning, men även gäng- och kuggmätning. Dessutom erbjuder dem specialtillverkade mätdon, så att du som kund kan få den bästa möjliga precisionen.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

Steinmeyer