Taylor Hobson

TAYLOR HOBSON

Taylor Hobson är världsledande tillverkare av mätinstrument för ytjämnhet & form mätning. Sen grundandet i Leicester har man växt till ett världsomspännande företag som står för innovation och kvalitet. Du kan hitta deras produkter i hela världen, eftersom de har en 60 procentig försäljning utanför Europa. Dessutom satsar de mycket på forskning och utveckling, för att på så sätt kunna vara i framkant i utvecklingen. Med en ständigt växande portfölj, kan de skapa nästa generations teknologi och säkerställa en fortsatt framgång in i framtiden.

Återförsäljare

Sedan Taylor Hobson grundades 1886 har de utvecklats till ett världsledande företag inom yta och form. Dessutom var de först i världen att utveckla instrument för rundhet och ytjämnhet. På Promet Precision är vi stolta över vårt samarbete med företaget. Vårt samarbete har pågått i över 27 år, vilket gör att vi kan erbjuda deras klassledande utrustning för ytjämnhet, kontur och form.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Eftersom vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision, strävar vi alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge våra kunder en överlägsen kvalitet och prestanda. Därför ska du utforska våra pålitliga mätinstrument och upptäcka de spännande möjligheterna de erbjuder.

Taylor Hobson