TESA TECHNOLOGY

Tesa Technology har etablerat sig som en global ledare inom mätutrustning för inspektion av gods, produktion och kvalitetskontroll. Företaget har byggt upp ett starkt rykte för sin överlägsna kvalitet, pålitlighet och användarvänlighet. Med sina imponerande 75 års erfarenhet inom tillverkning har de en omfattande kunskap. Därför kan dem effektivt möta sina kunders behov och överträffa deras förväntningar. Dessutom är dem dedikerade att leverera innovativa lösningar och pålitlig utrustning för att hjälpa sina kunder att uppnå högsta möjliga nivåer av precision och kvalitet i sina processer.

Återförsäljare

Promet har etablerat ett långvarigt samarbete med Tesa och vi är stolta över att kunna erbjuda flertalet produkter ur deras omfattande katalog.  TESA, grundat 1941 och med huvudkontor i Renens, Schweiz, är en välkänd tillverkare av precisionsmätinstrument. I vår sortiment hittar du ett brett utbud av precisionstillbehör som skjutmått, mikrometrar, mätklockor och höjdmätare.

Genom att erbjuda deras breda sortiment kan vi ge våra kunder tillgång till pålitlig och precisionsoptimerad utrustning. Vi sätter en hög standard när det gäller kvalitet och precision och strävar alltid efter att leverera produkter av absolut toppklass. Dessutom är vi dedikerade till att ge dig överlägsen kvalitet och prestanda. Ge dig själv möjligheten att utforska en värld av pålitliga mätinstrument och upptäck de spännande möjligheterna med våra produkter.

tesa