Ytjämnhet och kontur – Form Talysurf® i-Series PRO

Form Talysurf® i-serie med sin välkända induktiva givare ger en extremt hög upplösning för mätning av ytjämnhet och kontur.

Den induktiva givaren med valbart vertikalt mätområde gör i-serien till ett idealt instrument för bil-, lager-, kugghjul och många andra applikationer. Systemets låga brusnivå och höga upplösning säkerställer mätning med högsta noggrannhet och mångsidighet för en mängd olika tillämpningar.

Den nya Form Talysurf® i-serien PRO-serien är designad för snabb och exakt mätning av cylindrar och motorblock, kugghjul, plåt, lager och många andra applikationer.Den kan samtidigt mäta ytjämnhet och kontur. Pro-serien drivs av den mest avancerade programvaran Metrology 4.0. 

Världsledande induktiv pickup

Form Talysurf® i-Series PRO är utrustad med en induktiv pickup, levererad med mätområde 1, 2 eller 5 mm. Alternativet 1 mm med 1 nm upplösning erbjuder en kostnadseffektiv lösning med hög noggrannhet för ytjämnhet och form.

5 mm  med 5 nm upplösning ger ökad flexibilitet för mer krävande applikationer, för komponenter som kräver analys av ytjämnhet, form och kontur.

Metrology 4.0

Taylor Hobsons programvara möjliggör programmering efter ritning och ger en exakt återspegling av koordinatsystemet (PCS).

Metrology 4.0 är lätt att använda med intuitivt gränssnitt, virtuell display och realtidskontroll. Den moderna punkt- och rörelsesfunktionen (SMART Move) ger exakt och snabb positionering.

  • Kraftfull, intuitiv och lättanvänd.

  • Användargränssnittet ger en tydlig överblick av mätprocessen.
  • Realtidssimulering och koordinatsystem möjliggör övervakning och kontroll till en nivå som är aldrig tidigare skådad i branschen.
Kontakta mig för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.