Höjdmått – MICRO-HITE 2D

Höjdmått med 2D funktioner, avsedda för verkstäder samt för mätrum som fyller gapet mellan traditionella instrument och avancerade mätmaskiner.

Finns i manuell eller motoriserat utförande. Välj mellan tre olika storlekar 350, 600 & 900mm. TESA MICRO-HITE är ett koncentrat av flera tekniker inklusive flera patent. Tack vare QUICKCENTER teknologin, som hjälper operatören under mätningen för att drastiskt minska den tid det tar för att utföra mätningen.

Höjdmått är också utrustade med en hybridpanel (pekskärm och tangentbord), som garanterar enkel och snabb hantering samt ergonomisk användning. Hybridpanel är flexibel och går att anpassa för att passa alla operatörer. 

Luftkudden gör att det enkelt går att förflytta höjdmätaren. Plugga enkelt i TESA TLC-BLE för trådlös dataöverföring och spara mätdata vilket även går att spara ner direkt på ett USB-minne.

Snabba mätprogram

Vid återkommande mätning finns möjligheter att skapa mätprogram. Gör enkelt mätningen i programläge med hjälp av den motoriserade höjdmätaren och spara mätningen. Skriv sedan in nominella mått och toleranser. 

Nästa gång ni ska utföra mätningen trycker man bara igång mätprogrammet så åker höjdmätaren automatiskt till rätt position och utför mätningen det enda du behöver göra är att flytta mätobjektet. 

När mätningen är klar får man en tydlig signal om detaljen är godkänd eller inte. Gå även in under specifikt mått för att se avvikelse och uppmätt mått. Välj sedan om du vill spara ner mätprotokollet som pdf eller i text from. 

Flexibel hybridpanel

Med den flexibla hybridpanlen kan du som operatör välja om du vill använda pekfunktionen eller knapparna, eller båda i kombination.

Tack vare få knapptryckningar är MICRO-HITE enkel att lära sig och man är snabbt igång att mäta. Med den flexibla hybridpanlen så går panel att anpassa för alla operatörer. 

  • Hybridpanel med skärm i färg och underbelysta knappar
  • Justerbar panel
  • Snabb inlärning 
Snabbare och smidigare

Tack vare den patenterade QUICKCENTER funktionen så är det lättare att hitta Min/Max punkter och en tydlig indikation när punkten är hittad med hjälp lysdioder vid mätspetsen.

Den motordrivna versionen utmärker sig genom sin intelligenta ratt för justering av mätspetsen (patenterad FEEL & MOVE teknik) som snabbt positionerar mätspets vi mätningar.

Med höjdmätaren kan du göra enkla 1D mätningar så som längder, 2-punkt diameter mätning, Min/max etc. Med 2D mätning kan du mäta delningsdiamter, vinklar etc. 

TESA DATA-VIEWER
  • Instrument identifieras och ansluter automatiskt
  • Kompatibel med de flesta TESA-instrument
  • Bargraf display med justerbara tolerans
 
Kontakta mig för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.