Portabel ytjämnhetsmätare – Surtronic Duo

Surtronic Duo från Taylor Hobson är en digital, handhållen och portabel ytjämnhetsmätare.

Med ett enda klick mäter du parametrar som Ra, Rz, Rp, Rv och Rt som visas på en 2,4" färgskärm. Dess laddningsbara batteri gör det bekvämt att kunna bära med sig instrumentet för att göra snabba och enkla mätningar. 

Bluetooth teknologin gör möjligt att mäta på ytor som tidigare varit omöjliga att komma åt. Placera instrumentet på en yta och tryck enkelt igång mätning med displayenheten. När mätningen är klar visas mätvärdet tydligt på displayen. Självklart går det även att utföra mätning när instrumentet sitter ihop monterat. 

Med tillbehör så som magnethållare kan ytjämnhetsmätaren placeras upp och ner. Detta möjliggör mätning av de mest svåråtkomliga ytorna. 

Smidig och tydlig

Surtronic Duo är enkel att bära med sig. Den är försedd med gummihölje som gör den robust och stöttålig. Duo klarar upp till 2000 mätningar / laddning. Det inbyggda Li-Poly batteriet laddas genom USB.

Instrumentet används ofta ute i produktionsmiljö men också i mätrum. En annan applikation där Duo har blivit populär är vid tillverkning av golv för att bedöma golvets yta för att få rätt grepp så golvet inte blir halt.

Kontakta mig för mer information
Kontakta gärna oss för en offert eller för mer information. Fyll i era uppgifter så hör vi av oss!
Namn
Meddelande
Företagsnamn
E-postadress
Extra Produktinformation
Vänligen fyll i er e-postadress för att få åtkomst till mera specifikationer eller information.
Tack! Vänligen ta del av innehållet nedanför.